Translate

INFO JESUS LIVET

WIDIO SAND

  LINK G Gud er spontan . B BESLUT DIG FØLG JESUS N   NÅDEN ER DIN MIN VEN

Søg i denne blog

mandag den 12. juni 2023

Der er sagt og gjort meget.

  LINK

#

No copyright

Meget er blevet sagt.

Vi har fået meget serveret gennem tiderne. Mange ord er sagt. Mange udlægninger og synsvinkler er delt, mange tanker er delt, Der er skrevet mange, mange bøger. Mange prædikener er lagt ud. I dag bruger vi jo nettet til mange ting, vi deler og lægger mange ting ud.


Der gjort meget gennem tiderne.

I dag som før gøres der meget. Der gøres mange gerninger. Mange forskellige kirker, menigheder, forsamlinger og foreninger har været og er.


Mange har sagt. Vi har hele sandheden, det er os der er de helt rigtige, ægte kristne, de andre har taget helt fejl. Hør på os, følg os, gør som os, vore kirkefædre fik lyset over alt, lær af os. Kom til os vi har det sande budskab og ved nøjagtig hvordan en kristen skal være.


I dag har vi rigtig mange forskellige kirker, menigheder og forsamlinger. Mange har sat forskellige standarder op som de, ud fra Bibelens ord, mener alle skal leve ellers går de fortabt, det er den dag i dag, nogle kristne og kirker der siger. Hvis du ikke betaler tiende er du ikke en kristen eller hvis du ikke overholder alle de ti ud også sabbatten, går du til helvedet og er ikke en sand kristen. Ofte lyder det. Vil du være her i huset må du følge husets regler ellers er det ikke her du hører til. Eller hvis du ikke gør som jeg siger gennem det jeg siger og gør er du udenfor Guds rige og går fortabt.

Mange forsøg på at finde tilbage til sandhederne og den første kirkes/menigheds liv og lære er gjort. Men. Sandheden og livet er kun en eneste person. Jesus er Vejen Sandheden og livet. Han viser de der har Ham ved Hans Ånd. HelligÅnden som er pantet på det det evige liv, vejen til Himlen.


Ordet blev kød (levende) og tog bolig i mennesker.

Mange mennesker ophøjer både nulevende og hensovede mennesker mere end Gud. De reklamerer på livet løs for menneskernes udlægninger og budskabers lære, og gør alt hvad de kan kan for at få så mange som muligt over på deres parti.


Der er kun en eneste Herre og Gud. Jesus. Der er kun en eneste kirke/ forsamling, Det er Herren Jesus menighed på jorden. Det er kun et sandt budskab og lære. Det er budskabet fra Gud. Det er kun en doktrin/lære. Det er læren fra Gud. Der er kun en Herre Jesus og en Gud Far.


I Guds øjne findes der ikke alle de forskellige kirker, menigheder, foreninger med hver deres meninger og lære om Gud. Gud har ved Jesus indstiftet menigheden/kirken og ikke forskellige menigheder/kirker.


Mange bøger, artikler og prædiker er lagt ud til folket ofte i håbet om folk ville gå over til deres kirke/forsamling. Ofte har det været sådan at det lige netop er det, den enkelte leverer som efter leverandørens mening er sandheden. Men, der står i Bibelen at tegne fulgte med. Man kan vel sige. Hvor er tegnene der følger med? Her gælder det ikke kun mirakler m helbredelser men den første kærlighed til Gud. Guds kærlighed medfører altid, fred, glæde og gerninger i HelligÅnden. Gud er kærligheden og vil alle skal være èt, ikke ens men èt folk i Ånden. Det er i Ånden vi lever og ikke i en bygning, forening og kirke som sådan.


Det er Guds Evangelium, Gud gode glade nyhed der frelser, helbreder og sætter menneskerne fri. Ikke ved noget menneskes styrke eller gerninger med ved Hellig-Åndens gerning.


Ingen hverken jeg eller andre kan hente Jesus Kristus ned fra Himlen. Ingen, heller ikke jeg, kan selv nå op til hverken Gud eller Jesus men de når helt her ned i kraft af deres Hellige Ånd som Gud sender til enhver der beder og søger Ham.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.