Translate

INFO JESUS LIVET

WIDIO SAND

  LINK G Gud er spontan . B BESLUT DIG FØLG JESUS N   NÅDEN ER DIN MIN VEN

Søg i denne blog

mandag den 12. juni 2023

Lad os alle bede ret

 



Jan Lund Nissen deler


Jeg skal ikke være den der her forsøger at komme med en decideret undervisning, jeg er ikke lære, kun et sendebud eller en pegefinger hen til Jesus. Men, jeg vil gerne fortælle dig, hvordan jeg selv gør, eller har gjort, dele mine tanker med dig.


Hvorfor skal vi ikke fortælle ærligt om vore egne livserfaringer? Så vi kan sammen kan finde ud af hvordan vi lever?


Jeg er på ingen måder ude på at dømme nogen, med det her. Jeg er selv under uddannelse også på bønnens område. Jeg skriver kun, som tankerne nu kommer til mig. Om du føler dig ramt, vil jeg sige dig. Jeg rammes også selv. Jeg ser pludselig. Her går jeg forkert, her går det galt for min del, sådan skal jeg altså ikke længere bede og gøre.


I får ikke fordi. I beder dårligt, siger Jesus. Jeg tror, vi må få lært at bede ret, som Jesus lærer os. Det gavner intet om vi kun beder fordi, det skal vi jo ifølge Bibelen, og vi bruger en hel masse ord. Jeg kan sige, fra mit egt liv. Jeg har nogle gange bedt. Gud. Du ved det er sådan og sådan og jeg har penslet hver eneste lille detalje ud for Gud, som om Han ikke vidste det på forhånd?



Min erfaring er.

Det er bedre ikke at bruge så mange ord, og så tro på Gud giver os bønnesvar på de få ord vi bruger.


Det er kun troens bøn der frelser den syge.

Om vi ikke har vor hjerter med, i tro, når vi beder, da ligner vi hyklerne der mener de bliver hørt fordi, de har lært at bede på den måde at de bruger et bestemt toneleje, mange ord, og sætter ansigtet i bestemte folder. Vi er slemme til at bede lærte bønner som i sig selv kun er religiøs hykleri. Hvor mange gange har vi ikke været til møder, hvor vi så alle skulle bede om man, jeg har gjort det, tænker, jeg må da hellere få bedt også, og man sider og forbereder sig lidt på hvad man vil sige/bede, det på trods af man nok ved Gud kender tankerne inden de siges/bedes. Da er man øjentjener og beder, om man vil se sandheden i øjnene, fordi man ikke vil tabe ansigt overfor de andre. Når man ikke ved hvad man skal bede om i forsamlinger er det langt bedre at lade være, og så lytte til de andres bønner, på den måde bliver man nemlig opbygget i sit indre ved at høre andres troens bønner og man lærer også at selv at bede i tro.


Kan vi i grunden lære det?

Vi kan faktisk slet ikke lære at bede på rette vis, bøn bliver hurtigt til hyklerisk religiøsitet uden bønnesvar, om vi forsøger på at lære det med forstanden.


Lad dig forvandle i dit sind.

Det vi har at gøre er at bede om vort eget hjerte/sind må blive omvendt så det bliver et troens hjerte der ved, i tro at det vi beder om får vi. Igen en sindsforvandling.


Hjælp. Mine tanker løber hver deres vej.

Mange gange, når jeg vil have en bønnestund, bede og læse i Bibelen, ja så render mine tanker jo alle mulige andre veje. Det er som om jeg slet ikke rigtig kan koncentrer mig om det at bede. Jeg ved jo, jeg bør bede. Jeg skal jo være stille og erkende at Herren er Gud. Gennem stilhed og tillid skal vi styrkes. Og jeg ved jeg skal tage mine tanker til fange under lydighed af Guds Ord. Og ja, jeg har forsøgt på alle mulige forskellige tidspunkter at døgnet, det bliver det samme resultat.


Jeg har også fået undervisning om. Disse tegn skal følge de de tror, og vore liv skal bære Åndens frugter. Alt sammen under bøn i alle forhold, altid bedende i Ånden.


Her, tror jeg, du og jeg, ofte lever udenfor Åndens liv. Vi beder i os selv. Tror jo ikke tid selv på vi får et svar på bønnerne. Hvor mange har du bedt om må blive født på ny/frelst? Og så har du givet op fordi du ikke selv synes det de gjorde kunne føre til frelse? Takkede du Gud fordi, Han også vil være nådig overfor det menneske som også er skabt af Ham. Var du udholdende i troens bøn? Løftede du troens troens skjold i den situation? Blev du ved også selv om du selv mente det ikke nyttede, og vist nok bare var spild af din tid?



Vi kan kun bede ret i Ånd i Sandheden, altså i HelligÅnden.



Hvem er Sandheden?

Jesus er Vejen Sandheden og Livet. Er vi ikke i Ham. I hans Ånds liv vil vi bede udenfor Ham, og kun sige en masse ord, som hyklerne gør og mene vi bliver bønhørt fordi, vi har lært at bruge religiøse ord, vers fra Bibelen. Tror du ikke Gud kender Sit Ord til rigelighed? Har Han brug for vi præsentere det for Ham i vore bønner? Er Evangeliet, Ordet ikke beregnet til at prædike for mennesker med og selv lære af?


Noget andet er.

Vi skal bede under taksigelse. Her bruger jeg ofte at gå ud fra det i Bibelen som lige her og nu er blevet levende for mig, og har velsignet, opbygget formanet mig.


Vi kender jo til Jesus ord.

Hvor mange gange har Jesus ikke fortalt os at, vi ikke skal lade munden løbe, som hyklerne der mener de bliver hørt for deres mange ord gør? Hvor mange gange siger Jesus ikke vi ikke skal bekymre os? Og hvad gør vi så lige?


Bøn er

Sjælens åndedrag, uden bøn, dør vi altså. Vi går i stå og bliver til religiøse, der ved en hel masse om hvordan det burde være, kunne være gjort og vi ender altså i et liv som er rutinepræget kristendom. Hvor vi passer vore kirketider, passer vore læsninger i Bibelen osv. hvad vi ellers har taget til os af religiøsitetens vaner og traditioner. Bøn er ikke en noget ritual, traditionelt som vi jo endelig skal gøre, ellers er vi jo slet ikke kristne. Bøn er at leve og trække vejret, sjælens åndedræt.


For øvrigt

Forestil dig lige at. Du får en telefonopringning, vedkommende gør som vi gør når vi beder, siger en hel masse, så snart du forsøger at sige noget bliver du bare afbrudt men vedkommende siger ja men jeg mener altså sådan og så snakker vedkommende bare løs igen og lige pludselig siger vedkommende bare farvel og lægger på. Du står da og tænker. Hvad for noget, hvad ville vedkommende i grunden, jeg havde ellers også en hel del at sige men vedkommende lagde bare på. Sådan kan vi også være overfor Gud. Vi siger en masse til Ham i det vi kalder for bøn og lægger så bare på uden at lyte til Hans svar. Bare sådan et tak fordi du gad lytte, så smutter jeg igen ud til min hverdag og mit liv farvel og tak for nu. Er det at bede i Åndens fællesskab?


Vi skal leve omvendt.

Det er altså ikke for ingenting Jesus påpeger Fadervor for os gang på gang. Jeg tror, det er på høje tid vi (jeg selv inklusiv) vender om fra vor egen bøns vej og får fat på Jesu bøn. Fadervor.


Det at være en kristen er altså stadigvæk at leve et omvendt liv. Vi skal leve modsat det vi selv mener vi bør og skal, altså efter Biblens principper i Lyset på Vejen i Sandheden som er Jesus, i Hans Ånd som er HelligÅnden og ikke i vor egen sjæls liv og kød. Derfor. Nu, ender vi nu igen ved et vi ser i spejlet? Vore sind fornyelse så vi tænker og lever omvendt, modsat verdens ånden og os selv.


Kan vi da det?

Nej, jeg kan ikke selv, jeg tror på. Vi er og bliver totalt magtesløse pga. synden og vor køds/egne tankers spænden ben for Guds riges fremgang iblandt os. Har vi for øvrigt ikke læst og hørt at. Vi er døde sammen med Jesus? Kan en død mon leve, sige noget, gøre noget? Eller tror vi ikke på det vi har hørt alligevel når det kommer til stykket?


Vi ønsker, siger vi da.

At leve Gud nær må være vor lykke. Vi ønsker at lære Jesus bedre at kende. Vi ønsker at leve nærmere Gud i HelligÅnden osv. Hvad vi ellers ønsker. Men, gør vi nu alle det, når det kommer til stykket? Gør jeg det? Gør du det?


Ønsker vi virkelig at leve sammen med en Gud som er Hellig? Tror vi på en Gud der har magt til at kaste os i fortabelsen? Ja, vi siger vi tror. Men, er vi stadigvæk troende? Nej uha da, ikke noget med dommedags prædikener vel? Mange ønsker slet ikke at høre hele Evangeliet i dag. Hvad med dig og mig? Det skal ofte være så blidt som muligt, så vi ikke støder os på det. (læs lige i Lukas 12). Er Jesus altid den blide Gud? Er det den Jesus vi tror på? Og følger. Er du sikker på du virkelig har det inderlige ønske om at lære af Jesus, som er Guds Søn og er nøjagtig lige som Gud selv er det?


Jeg har nogle gange tænkt.

Gud er jo så Hellig, ren, retfærdig og jeg er jo så uren i mig selv. Jeg kan jo kun komme til Gud igennem Jesus. Så jeg beder til Jesus i stedet for til Gud. Jesus virker jo ikke så streng som Gud Han virker som om Han er lidt mildere. Jesus er jo da min ligemand i alle ting Han er jo min nye pagt mellemmand mellem Gud og mig. Det er bare ikke sandt, og rigtig at gøre sådan. Da jeg begyndte at sætte mig ind i hvad Bibelen fortæller mig om Jesus. Må jeg blankt erkende. Jeg tog fejl af Gud og Jesus. Jesus er ikke blidere end Gud Far er. Han og Far er et` Altså totalt identiske. Og Jesus ønsker også vi skal være et` i Ham i Hans Ånd. Er vi så lige det?


Hvordan er virkeligheden for dig og mig?

Det er ikke hvilke konklutioner vi kan komme til, eller hvor meget vi giver hinanden ret i af det vi siger, og måske kan blive enige om, jeg sigter til. Jeg spørger hvordan er dit personlige virkelig liv, bag ved al religiøsitet og traditioners kristendom, som vi er tilbøjelige til at leve videre i, som vore forfædre gjorde?


Skal vi virkelig til at begynde med mælk igen i stedet for fast føde?

Vi siger, vi ønsker vækkelse. Men, kan andre blive vakt til live, om vi selv snorksover og bare lever som om vi lever, når vi måske i virkeligheden slet ikke lever? Om vi er blinde kan vi altså ikke vejlede andre blinde, vi vil alle falde i grøften.


Håber med det her at nogen må få deres øjne åbnet, så de begynder på et Guds bønsliv i stedet for, et dødt religiøst bønsliv, hvor vi ikke får fordi vi beder dårligt.



Let's all pray right

FREE GOSPEL FELLOWSHIP
NO COPYRIGHT

Jan Lund Nissen shares

I should not be the one who tries to come up with a definitive teaching, I am not teaching, only a messenger or a pointing finger to Jesus. But, I would like to tell you how I myself do, or have done, share my thoughts with you.

Why should we not tell honestly about our own life experiences? So we can figure out how to live together?

I am in no way trying to judge anyone with this. I myself am also in training in the area of prayer. I only write as the thoughts now come to me. If you feel affected, I will tell you. I am also affected myself. I suddenly see. This is where I go wrong, this is where things go wrong on my part, so I will no longer pray and act like this.

You don't get because. You pray badly, says Jesus. I think we must learn to pray correctly, as Jesus teaches us. It does no good if we only pray because, according to the Bible, we have to, and we use a lot of words. I can say from my own life. I have sometimes prayed. God. You know it's so and so and I've brushed every little detail off for God as if He didn't know it beforehand?


My experience is.
It is better not to use so many words, and then faith in God gives us prayer answers to the few words we use.

It is only the prayer of faith that saves the sick.
If we do not have our hearts with us, in faith, when we pray, then we look like the hypocrites who think they are heard because they have learned to pray in such a way that they use a certain tone, many words, and put their faces into certain folds . We are bad at praying learned prayers which in themselves are only religious hypocrisy. How many times have we been to meetings where we all had to ask if you, I've done that, think, I'd better have a prayer too, and you sit back and prepare a bit for what you want to say/pray, that despite the fact that God knows the thoughts before they are said/prayed. Then you are an eye servant and ask if you want to face the truth, because you don't want to lose face in front of the others. When you don't know what to pray for in gatherings, it is far better not to, and then listen to the prayers of others, in that way you are built up inside by hearing the prayers of others' faith and you also learn to yourself pray in faith.

Can we actually learn it?
In fact, we cannot learn to pray in the right way at all, prayer quickly turns into hypocritical religiosity without prayer answers, if we try to learn it with the mind.

Let yourself be transformed in your mind.
What we have to do is to pray that our own heart/mind may be converted so that it becomes a heart of faith that knows, in faith, that what we ask for we will receive. Again a change of heart.

Help. My thoughts run their separate ways.
Many times, when I want to have a time of prayer, pray and read the Bible, my thoughts run in all sorts of other ways. It's like I can't really concentrate on praying at all. I know I should pray. I must be quiet and acknowledge that the Lord is God. Through silence and trust we must be strengthened. And I know I must take my thoughts captive under obedience to God's Word. And yes, I've tried at all sorts of different times of the day, it gets the same result.

I have also been taught about These signs must follow those who believe, and our lives must bear the fruits of the Spirit. All together in prayer in all matters, always praying in the Spirit.

Here, I think, you and I, often live outside the life of the Spirit. We pray within ourselves. I don't think it will be long before we get an answer to the prayers. How many have you prayed to be born again/saved? And then you've given up because you don't think what they did could lead to salvation? Did you thank God because He will also be gracious to the man who was also created by Him. Were you persevering in the prayer of faith? Did you lift up the shield of faith in that situation? Did you continue even though you yourself thought it was useless and probably just a waste of your time?


We can only pray correctly in Spirit in Truth, that is in the Holy Spirit.


Who is the Truth?
Jesus is the Way the Truth and the Life. Are we not in Him. In the life of his Spirit, we will pray outside of Him, and only say a lot of words, as the hypocrites do and think we will be heard because we have learned to use religious words, verses from the Bible. Don't you think God knows His Word abundantly? Does He need us to present it to Him in our prayers? Isn't the Gospel, the Word intended to be preached to people with and to learn from?

Something else is.
We must pray with thanksgiving. Here, I often use to start from what is in the Bible which right here and now has come alive for me, and has blessed, edified and exhorted me.

We know the words of Jesus.
How many times has Jesus told us not to let our mouths run, as the hypocrites who think they are heard because of their many words do? How many times does Jesus say not to worry? And what do we do then?

Prayer is
So the breath of the soul, without prayer, we die. We stall and become religious who know a whole lot about how it should be, could be gjort and we thus end up in a life that is characterized by routine Christianity. Where we fit our church times, our readings in the Bible, etc. fit what else we have adopted from the habits and traditions of religiosity. Prayer is not a traditional ritual, which we must do after all, otherwise we are not Christians at all. Prayer is living and breathing, the breath of the soul.

Incidentally
Just imagine that. You get a phone call, the person does what we do when we ask, says a whole lot, as soon as you try to say something you are just interrupted but the person says yes but I mean like that and then the person just talks freely again and all of a sudden says the person just says goodbye and hangs up. You stand there and think. What kind of thing, what did the person really want, I also had a lot to say but the person just hung up. We can also be like this towards God. We say a lot to Him in what we call prayer and then just hang up without listening to His answer. Just a thank you for listening, then I'll go back to my everyday life and my life, goodbye and thank you for now. Is it praying in the fellowship of the Spirit?

We must live in reverse.
So it is not for nothing that Jesus points out the Lord's Prayer for us time and time again. I think it is high time we (myself included) turn from our own way of prayer and get hold of Jesus' prayer. Lord's Prayer.

Being a Christian is therefore still living a converted life. We must live contrary to what we ourselves think we should and must, that is, according to the principles of the Bible in the Light of the Way in the Truth which is Jesus, in His Spirit which is the Holy Spirit and not in the life and flesh of our own soul. Therefore. Now, do we now end up again at what we see in the mirror? The renewal of our minds so that we think and live contrary, contrary to the spirit of the world and ourselves.

Can we do that?
No, I can't myself, I believe. We are and will be totally powerless because of sin and the stiff legs of our flesh/own thoughts for the advancement of God's kingdom among us. By the way, haven't we read and heard that Are we dead with Jesus? Can a dead person live, say something, do something? Or do we not believe what we have heard anyway when it comes down to it?

We want, we say.
Living close to God must be our happiness. We want to get to know Jesus better. We want to live closer to God in the Holy Spirit, etc. Whatever else we want. But do we all do that when it comes down to it? Do I do it? Do you do it?

Do we really want to live with a God who is Holy? Do we believe in a God who has the power to cast us into perdition? Yes, we say we believe. But are we still believers? No, well, nothing about doomsday sermons, right? Many do not want to hear the whole Gospel today. What about you and me? It often has to be as gentle as possible so that we don't bump into it. (just read in Luke 12). Is Jesus always the gentle God? Is this the Jesus we believe in? And follows. Are you sure you really have the fervent desire to learn from Jesus, who is the Son of God and is exactly like God himself?

I have sometimes thought.
God is so Holy, pure, just and I am so impure in myself. After all, I can only come to God through Jesus. So I pray to Jesus instead of God. After all, Jesus does not seem as strict as God. He seems as if He is a little milder. After all, Jesus is my equal in all things. He is my new covenant mediator between God and me. It is just not true and right to do so. When I started to familiarize myself with what the Bible tells me about Jesus. May I flatly admit. I was wrong about God and Jesus. Jesus is not gentler than God the Father is. He and Father are a `So totally identical. And Jesus also wants us to be one in Him in His Spirit. Are we the same?

What is reality like for you and me?
It's not what conclusions we can come to, or how much we agree with each other about what we say, and maybe agree on, I'm referring to. I ask how is your personal real life, behind all the religiosity and traditions of Christianity that we tend to live on as our ancestors did?

Do we really have to start with milk again instead of solid food?
We say we want revival. But, can others be brought to life if we ourselves snore and just live as if we are alive, when in reality we may not be alive at all? If we are blind, we cannot guide other blind people, we will all fall into the ditch.

Hoping with this that someone may have their eyes opened so that they begin a prayer life of God instead of a dead religious prayer life where we don't get because we pray badly.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.