Translate

INFO JESUS LIVET

WIDIO SAND

  LINK G Gud er spontan . B BESLUT DIG FØLG JESUS N   NÅDEN ER DIN MIN VEN

Søg i denne blog

mandag den 12. juni 2023

KOM TIL JESUS KRISTSUS I DAG

  LINK

Kom til Kristus i dag og lad korsets fulde hensigt blive opfyldt i dit liv.


Gud, Herren siger, du får noget tilbudt, helt frivilligt. Men, Han vil ikke tvinge dig. Det er både velsignet og frygteligt farligt. Det betyder jo at Han rækker hånden ud og siger vær så god, spis af Min hånd. Men, hvis vi ikke rækker begge vore hænder ud og siger ja tak og selv putter det i munden og tygger det, så får vi lov til at vandre eller leve videre der ud af på vejen, den brede, som kun kan ende et sted nemlig i fortabelsen. Fordi. Vi så ikke. Vi hørte ikke. Det menneske som har ører at hører med, hører hvad Ånden, Jesus siger til menigheden.



Efes. 1.17. Jeg beder om. At vor Herres Jesu Kristi Gud, Herlighedens Far, vil give jer visdoms og åbenebnbaringsÅnd i jeres erkendelse af Ham. Vil give jer visdoms og åbenbarelses Ånd i erkendelse af Ham. I mig selv er jeg blind og kan ikke se. Har du set og erfaret det? At se det er en åbenbarelse, Åbenbarelse er et syn, det er i familie med hinanden. Uden syner og åbenbarelser dør Guds folk. Det er vigtigt du ser og hører, før du kan gøre noget som helst. Paulus fik syner over Guds frelse. Han fik undervisning af Jesus personligt, ved at Jesus åbenbarede sig for ham. Gud er den samme i dag som den gang. Får vi syner i dag? Gør du? Uden syner forvildes et folk. Altså hvis vi ikke har åbenbarelses Ånden i os vil vi blive forvildet og ført vild. Moses ønskede af hele sit hjerte at folket skulle se og ikke føres vild. Moses havde åbenbarelsesÅnden lige som Paulus havde det.



Det er stor forskel på at have kundskab/viden og åbenbarelse. Mange ved jo en masse om Bibelen og Jesus de har bare ikke åbenbarelsesÅnden i sig. De ved meget, især hvad andre skal, uden at de selv kan se vejen Sandheden og Livet.



Derfor vandre/lever så mange i mørke, om det ikke er mørket de er i, så er det kun halve sandheder de lever i og taler om De har stor kundskab, men ikke nogen Ånds åbenbarelse.



Mere vil jeg ikke dele med dig. Det der her drejer sig om er. Ser du klart nok til at vejlede andre til Sandheden, uden du selv farer vil, ved at du har Ånds åbenbarelse?

Ser og hører du ikke, må du lige nu komme til Jesus Kristus og få købt din øjensalve.

amen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.