Translate

INFO JESUS LIVET

WIDIO SAND

  LINK G Gud er spontan . B BESLUT DIG FØLG JESUS N   NÅDEN ER DIN MIN VEN

Søg i denne blog

onsdag den 14. juni 2023

DU SKAL

 


   LINK


NO COPYRIGHT


¤


Når du møder ordene. Du skal. Du må ikke. Alt det du ser du bør gøre og leve efter, som du ikke kan skal du vide. Jesus kan alt det du ikke kan. Han ønsker at leve alt det ud gennem dig, som du møder som krav til dig.


Loven er opfyldt af Jesus selv, og Han lever selv sit liv ud gennem dig. Om du lever sammen med Ham i HelligÅnden som er dit livs pant på dit evige liv, er det sådan.


De er  dog ikke sådan at loven er afskaffet af Jesus, de  er opfyldt så i ikke skal straffes for vore lovovertrædelser. At følge Jesus handler ikke om vi hver især skal opfylde de 10 bud en gang til, som herren Jesus allerede har gjort for os. De handler om vi virkelig er inde i Jesus i Den Hellige Ånd liv der hvor vi automatik følger Jesus!

Gid alle kirker og kristne virkelig var der, da havde vi ikke nogen nye retninger og forskellig syn på tingene, da var vi èt folk i Jesus.

Du hører gang på gang. Følg Jesus. Lev i Lyset. Hold dig på den smalle vej. Og du forsøger af bedste evne at gøre det rigtige men alligevel kommer du til kort. Du falder i gang på gang, du finder dig selv som en hykler der nok ved en masse om Gud og Jesus men ikke formår at leve det Guds liv du ellers hører og læser om.


JEG SIGER IKKE.

Du bare skal være ligeglad. Bare leve som det passer dig, som er dit kød og gamle Adams natur. JEG SIGER IKKE. At det ikke betyder så meget om du læser i Bibelen og gør som Ordet siger. JEG SIGER IKKE. Gud ikke stiller nogen som helst krav til dig. Gud er Hellig, retfærdig og vil helligt liv, rent liv uden synd.


JEG SIGER.

Så længe du tror det drejer sig om dig, dine sejre, dit liv, din egen hellighed hvor du arbejder på at blive et bedre menneske (selvforberedelser) vil du hele tiden møde Guds lovs krav til dig og du vil altid stå som en taber uden et virkeligt frigjort liv. Det er som det står. Den som Sønnen får frigjort skal være virkelig fri.


DER ER KUN EN ENSTE VEJ FOR DIG.

Jesus Kristus er Vejen Sandheden og Livet, ingen kommer til Faderen uden at gå ind gennem døren, som er Jesus Kristus.


DU HAR STILLET KRAV OP.

Du har måske bundet dig selv ved at stille visse krav til dig selv, ud fra dine egne krav dømmer du andre troende i Jesus fordi, de ikke lever op til dine krav, eller det du mener n kristen skal. Paulus siger et sted om man kan blive sin egen lov. Alle de krav som er blevet til lov for dig har gjort dit liv til kviksand. Du forsøger gang på gang at trække dig selv op, og lige som det er ved at lykkes synker du ned i et eller andet som du ifølge Bibelens Ord nok ved du ikke bør gøre.


Pludselig opdager du.

Jeg er jo en hykler, en løgner fordi. Jeg siger nok en masse ord. Jeg siger Bibelen siger sådan til andre og siger de skal gøre sådan, men jeg gør det jo ikke selv.


GIV SLIP.

Hold op med at ville noget som helst af alle de krav du har sat op. Overgiv dig NU til Jesus som du er uden at forsøge på at skjule dig bag dine egne tankers meninger.


Det var kundskabens træ Eva og Adam spiste af som blev deres død. Du ved en hel del (har en hel del kundskab). Du ved hvordan alt burde være og hvordan livet skulle leves. Og du mener du tror på Gud. Men ´et eller andet er galt i dit liv. Du synes nærmest når du møder andre der taler om at høre Guds stemme, at se Jesus at leve sammenmed Gud i Jesus her på jorden. Må de enten lyve eller have en god fantasi. Det liv de taler om i HelligÅnden kan bare ikke lade sig gøre, siger/tænker du. De påstår jo så meget som ikke passer, mener du, og din egen konklusion er. Jeg tror på Gud på min måde så må de andre jo tro på deres måde. Hovedsagen er jo at jeg da har en tro på Gud.


Ja, du kender en hel del til både Gud, Jesus og HelligÅnden, det gør de onde ånder også. Satan og hans engle kender Gud bedre end vi gør de var der jo engang.


TØR DU OVERGIVE DIG TIL GUD LIGE NU?

Du må vende om fra din egen onde vej og tro på Jesus. Gå til korset i tro og tag du der imod frelserens tilgivelse for dine synder. Synd er at du ikke tror på Jesus. Synd at du ikke i tro har tilladt Jesus leve i stedet for dig, men selv ville lave dit liv om i stedet for at lade Ham gøre det hele. Gud har ikke brug for din hjælp men du har brug Guds hjælp ved din omvendelse og tro på Evangelist Jesus. Synd er for øvrigt, at du skyder forbi Guds mål og vilje med dig personligt.


JESUS ER VEJEN SANDHEDEN OG LIVET FOR DIG.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.