Translate

INFO JESUS LIVET

WIDIO SAND

  LINK G Gud er spontan . B BESLUT DIG FØLG JESUS N   NÅDEN ER DIN MIN VEN

Søg i denne blog

lørdag den 10. april 2021

BEGÆR

 

LINK

 

Guds nåde opdrager dig til at forsage (vende dig bort fra) ugudeligheden og det verdslige Tit. 2, 12. Du skal vide, og mærke dig det nøje. Du er også lige som alle andre Guds børn, under opdragelse af Guds nåde, såfremt, du da er et personligt kristent menneske. I alt, hvad Gud har for med dig, har han det for øje, at opdrage dig. Det synspunkt kan kaste lys over mange oplevelser og forhold, som måske ellers ville spærre dig inde i frygt for at gøre noget forkert i Guds øjne. Hvis for eksempel man mismodigt er ved at opgive det hele under en lang ned gangs periode, da er der en vældig befrielse i at komme til at tænke på: Du er jo under kærlig, myndig, opdragelse. Selv samme lys over livet kan blive en hjælp for mennesker, der står i andre af livets hårde prøvelser. Eksempel vis opleves det at økonomien slår fejl. Du er da stadig under Gud din fars kærlige opdragelse! Pris Ham, ær Ham, tak Ham under alle forhold fordi, Han vil opdrage dig. Det kan være den nøgle, der lukker op, når man i sin egen indre åndelige strid, og kamp, står foran låste døre.

 

Hvad er det, Gud vil prøve på at få ud af dig?

Gud vil så mænd bare opdrage dig til at vende dig bort fra en hver form for ugudelighed, som kan få dig væk fra Ham. Guds vilje er at du skal leve et liv, Jesu Kristi liv, borte fra ugudeligheden og de kødelige begæringer, leve sindigt, retfærdigt og Gudfrygtig liv, i den nuværende verden. Både i udtryk, med din mund, og livsførelse, bekende at Jesus Kristus er Herre. For at forsage/afstå ugudeligheden, og at leve sindigt, er der tale om en vis selvkontrol. Dog er du ikke alene. Om du har Jesu Kristi Ånd i dig vil HelligÅnden give dig denne fasthed så du står fast gennem og i alle ting, du skal blot være meget opmærksom på at dit eget kød/dig altid vil være imod Ånden og dermed Guds viljes liv, derfor må du kontrollere dig selv, om du stadig er på Guds smertens vej eller dit eget køds behagelige vej.

 

Du skal kunne magte at blive stående i al slags vejr, selv, overfor ugudelighed og de verdslige begæringer skal du kunne stå imod, og når der er tale om at leve sindigt, sættes der streg under bevarelsen af den ligevægt, du skal være i. Gud ønsker du skal tage dit eget ansvar op over for din krop, som er et Helligt tempel hvor Guds Ånd skal bo. Ikke forstået på den måde. At du nu skal til at være slaver under loven og dens forbandelser. Nej Al nåde og styrke får du ved at du tror på Jesus Kristus, Guds Søn, og handler ud fra det Ord Han prædiker for dig. I Ham henter du al den visdom og styrke du behøver. I det du priser Jesus i ære og tak fordi Han gav sig selv hen for alle også for alle dem du ikke synes om og dig gælder Jesus blods offer, om alle dog ville tro. Om du vil tro på Ham, da har du også sejret i kraft af blodet over og i alt. Det er Jesus der ønsker at leve Sit liv i dit sted. Du er blot et redskab i Herrens hånd. Er du stadig i troen, den levende Guds Søns tro. Så kan du med glæde og fuld forløsning læse. Rom. 8. Og takke Gud for det.

Amen

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.