Translate

INFO JESUS LIVET

WIDIO SAND

  LINK G Gud er spontan . B BESLUT DIG FØLG JESUS N   NÅDEN ER DIN MIN VEN

Søg i denne blog

lørdag den 24. april 2021

Det er fuldt ud bragt.


¤




 

Se på Jesus, se hvad han gjorde på Golgata Kors, for alle mennesker, også for dig der ikke kan se det, også for dig der har svært ved at tro det. Jesus gav frivilligt sit eget liv i kærlighed for alle på jorden.

 

Jesus vil dig fordi, din Far, din Gud og skaber vil dig.

Jesus er ikke kommet for at anklage dig for alt det du ikke kan gøre. Jesus udslettede dit anklagende skyldbrev med alle dets lovbestemmelser på sit kors.

 

Jesus er ikke en fjern Gud, der ikke vil hjælpe dig ud af dit mørke og ind i sit Lys, der hvor der ikke er noget mørke, tvivl, angst, sorg, ensomhed.

 

Gud, din himmelske Far, sendte Jesus til jorden, for at Han skulle forkynde evangeliet, det evige livs ord. (Joh.ev 1) Måske, gjorde du, som så mange, tog imod ordet, Jesus forkyndte, for Jesus er vejen og sandheden og livet, nogen bevarede det i sit hjerte. Måske har du mistet Jesu Ord igen fordi, det blev stjålet fra dig. Du tillod fjenden franarre dig Ordet og Jesu kraft i Gud Fars ord til din frelse.

 

Du bekymrede dig om al verdens ting, du gik den modsatte vej end den Jesus, gennem det du hørte og læste, ved Hans Ånd viste dig i Hans Ord. Du vendte dig, og gik din egen vej, nøjagtig som Esajas sagde i Esajas. Bog gik det dig som så mange. Du troede ikke på Guds Ords virkende kraft. Du troede ikke Jesus var og er den, Guds Ord siger. Du hørte og læste om hvad Jesus gjorde og sagde, mens Han var på jorden. Du havde alt for travlt, du gik gik uden at have lært Jesus som en personlig levende person at kende.

 

Da Jesus var på jorden blev mange helbredte,ved troen på Ham, som Guds elskede Søn, mange fik de deres synd tilgivet af Gud Far i Jesus fordi de troede på Gud Fars Ord som Jesus talte. Jesus gjorde mange mirakler og tegn og oprejste mange døde i Gud Fars navn. Jesus gjorde godt mod alle der troede på Ham.

 

Til trods for Gud Fars godhed gennem Jesus, at Jesus gav hele Sin kærlighed til dem ville de alligevel ikke tro på Ham, at Jesus var og er. De dømte Ham, den uskyldige i alle deres anklager, de vragede deres Konge som stod midt i blandt dem. De dømte Jesus, Guds elskede Søn, der var uden synd, til at blive korsfæstet. Som en forbryder jagtede de Jesus uden de kunne finde en eneste skyld gjorde de Ham til en løgner, menneskerne troede på løgn i stedet for på Jesus Sandheden.

 

Det samme gør mange i dag. Måske netop dig? Du valgte ikke at tro på Guds Ord i din livssituation, du valgte selv at finde dine løsninger på dine problemer, du troede ikke Gud i Jesus ville give dig løsningen, du troede, som så mange andre der, også kalder sig for kristne, at så længe du er på jorden selv skulle finde løsningerne der lige passer til dig. Du vil ikke tro fordi du, lige som alle andre mennesker, er ond og uden kærlighed til Jesus din Sandhed. Du lyver, lige som den gang Jesus var på jorden, da bedrog, hvem de kunne. Når du hører andre fortælle om hvad Gud gør i deres liv og vil gøre for dig, tænker du ja, den er go med dem, det passer jo ikke hvad de siger, det sker jo aldrig for mig, og du forfølger som den gang, på den måde Jesus efterfølgere.

 

Jesus elsker dig alligevel, ønsker kun du skal komme til Ham og få livet som Jesus har det fra Gud Far til alle mennesker. Jesus ser ikke på hvad du har gjort, Jesus ser ikke på hvor mange synder/lovovertrædelser du har begået. Jesus ønsker at tilgive dig helt. Jesus giver dem der kommer til Ham, i tro, et helt nyt liv, og det er et liv som ikke dør Jesus vil evigt liv til dig, men få vil kendes ved Jesus.

 

Jesus gav dig alt, hvorfor ikke tro på Ham?

På trods af der var og er, alle menneskeret synder, sygdomme Jesus bar på Hans krop, også din indre smerte som igen kan forstå det der gør så ondt inde i dig tog Han, så du skulle leve og ikke dø i dine synder. Dengang Han var første gang på jorden, forhørte de Jesus, som en forbryder og piskede Ham og spyttede på Ham. De hånede, fornedrede og slog Ham. De flettede en tornekrone, som de satte på Hans hoved, på en sådan måde, at tornene stak Jesus til blods. De tvang Jesus til at bære det kors, Han selv skulle korsfæstes og dø på. De slog store nagler gennem begge Hans hænder og fødder, så Jesus var naglet fast til det kors, Han selv havde båret. Korset var tungt at bære. De havde jo pisket og slået og pint Jesus, inden Han selv skulle bære det kors, som Gud selv havde plantet træet til. Det var en ulidelig smerte Jesus gennemgik. Selv efter Jesus havde råbt: DET ER FULDBRAGT- og opgav Hans Ånd til Hans himmelske Far, og døde en jordisk død, ville de være sikker på, at Jesus var helt død og stak derfor et spyd ind i Hans ene side, så blod og vand løb ud af Hans legeme. Først da, var de tilfreds og troede, at nu havde de fået slået Ham ihjel for evigt.

 

Måske tror du, Jesus er død, du ved nok Han engang var på jorden, men du synes ikke Han hjælper dig? Du tager fejl, lige som de gjorde dengang, du er blevet en der fornægter Jesu kors og Hans opstandelses kraft, som er lige så aktiv i dag som den gang. Tre dage efter opstod Jesus fra de døde, og sidder i dag ved Guds højre hånd, hvorfra Jesus skal komme igen for at dømme levende og døde. Men inden det sker, vil Han først hente alle, der tror på Ham af et oprigtigt hjerte.

 

Først vil de døde, der troede på Jesus, mens de levede på jorden, opstå fra deres grave, og sammen med de der lever og tror på Jesus, løftes op fra jorden og mødes med Ham i skyen og rejse videre hjem til det Himmelske hjem, i Paradiset, til et evigt liv i herlighed og kærlighed. Det gælder for alle, der i tro tog imod Guds udstrakte hånd til deres frelse, ved deres tro på Jesus, også for dig, om du dog bare vil vende om fra din onde vej og fra nu af tro på Jesus. Men Jesus må vente lidt endnu før det kan ske fordi, Han har nogle som Han så gerne vil have med Sig. Men få vil være med Ham, de vil hellere lege deres tid bort ved deres tomheds liv i verden.

 

Det er nu Jesus kalder på dig.

Du skal vide snart, meget snart henter Jesus de der troede på Ham, og var Ham lydig. Ingen uretfærdig vil komme ind i Gud Fars rige. Du er uretfærdig når du ikke vil have med Jesus at gøre, og tro på Hans ord og give Jesus dit hjerte og liv.

 

Jesus elsker dig, hvorfor elsker du ikke Ham? Hvorfor gik du bort fra Jesus. Jesus længes efter dig. Jesus længes efter at være sammen med dig, men du gik uden årsag.

 

Kom siger Jesus, til dig. Kom tilbage til Os. Min Far og Jeg Jesus venter på dig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.