Translate

INFO JESUS LIVET

WIDIO SAND

  LINK G Gud er spontan . B BESLUT DIG FØLG JESUS N   NÅDEN ER DIN MIN VEN

Søg i denne blog

lørdag den 24. april 2021

DU SKAL IKKE MANGLE NOGET

 Zef. 3,17: Han fryder sig over dig med jubel som på festens dag.


I Bibelen har vi flere beretninger, som henleder opmærksomheden på festens dag. Vi har brylluppet i Kana. Det er en smuk beretning med mange vinkler.


Udtrykket Og vinen slap op kan give stof til eftertanke. Vin er jo i Bibelen brugt som udtryk for glæde.

  


Maria, Jesu mor, ser problemet med vinen, der er sluppet op og henvender sig til Jesus. Han tager sig af problemet og beordrer6 store krukker fyldt op med vand, som han på sin egen mådeforvandler til god vin. Jo, der skulle ikke mangle noget vedfejringen af brudeparret, heller ikke den gode vin, for en bryllupsfest kunne den gang strække sig over flere dage, hvor hele landsbyen og hele familien og vennekredsen deltog.


Jesus beviste med sin handling, at han er parat til at afhjælpe ethvert problem. Der skulle ikke mangle noget ved festen, heller ikke af den gode vin.


i vores hverdagsliv, hvor der også er noget, som kan slippe op. Det kan være livsglæden eller livsmodet, der pludselig kan vige for bekymringer og andre unødvendige tunge tanker.


Da gælder det om at henvende sig til livsforvandleren Jesus, som formår at skænke os ny vin, en ny glæde med tilgivelse og fred. Som det står i Salme 51,14: ”Glæd mig igen med dinfrelse, giv mig til støtte en villig ånd.”


I salme 34,11 står der: Selv stærke løver kender til sult, men den, som stoler på Herre, skal ikke mangle noget .Han, som kunne forvandle vand til vin, kan også ved alterbordet forvandle vin og brød til livsmod og livskraft.


Gud er virkelig interesseret i at fylde vores tommebæger op. Vi skal bare komme som vi er og som vi har det, så er hanvillig til at give os velsignelser fra de himmelske forrådskamre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.